Agassi beklaget seg

Pete Sampras fikk – som vanlig – siste stikk i en duell med Andre Agassi. Det har vært en del skriverier om Agassi sine kommentarer mot Sampras i oppvisningskampen i Indian Wells nylig. Sampras imiterte Agassi sin gange. Det var en svak parodi, men Agassi skulle ta igjen ved å vise at Sampras var en gnier. (Det skriver han også om i boka si.)

Agassi har mye lettere for å trives i slike oppvisningskamper enn Sampras. Hvorfor kunne han ikke gjort en Sampras-imitasjon i stedet? Den ene fingeren som tørker svette, tunga ut, den sammensunkne holdningen og så videre? Agassi hadde helt sikkert klart det fint, i stedet for å spa opp gamle ting fra boka si.

Agassi:

It was inappropriate. The night was on fire. We were all having fun. I was trying to be comedic. I only had a split second to make a decision. I went for it and it fell flat. I was trying to get past it, but Pete didn’t really let me get past it. He didn’t really roll with it. I’ve texted Pete to ask him if I can apologize in person.

Jeg flirte av Nadals kommentar:

Everybody told me after the match what’s happened, but during the match, you know how fast Americans speak, and I am Spanish. I didn’t understand nothing.

Både Nadal og Djokovic vant i natt, Djokovic etter å ha reddet matchballer mot artige Kohlschreiber.

Ferrero og Verdasco har vunnet turneringer i vinter, men begge tapte. Cilic var en annen av sesongstartens store stjerner, men tapte sin første kamp i Indian Wells mot Garcia-Lopez, 0-6 i andre sett. Sliten kroat, tipper jeg.

For øvrig godt å se at Mario Ancic (bildet) er tilbake på ATP-touren. Han vant to kamper i Indian Wells før han tapte 2-6, 2-6 mot Nadal.

[picappgallerysingle id=»8236429″]

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar