Ny norsk tennisblogg

Michael Wilhelmsens tennisblogg lover godt. Det ser ut som den nettopp har kommet i gang, på fourtenniscourts.blogspot.com/. Lange artikler med både tips til deg som spiller selv, og synspunkter på proffsirkuset.

Jeg lurer litt på bloggnavnet; Four Tennis Courts, hvor kommer det fra? Kan du forklare, Michael?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. Hei. Takk for at du promoterer bloggen min på din egen. Tennisnorge er noe faglig svakt, så det er flott at vi som lesere ser at bredden av fagstoff vokser jevnt.
    Selve navnet til bloggen er ingen stor hemmelighet. Jeg ville i utgangspunktet skrive rundt de fire store Grand Slam-turneringene, som alle har forskjellige underlag – derav navnet – men fant ut at det ble for snevert. Navnet beholdt jeg 🙂

Legg igjen en kommentar