Kim Clijsters blir dokke

Kim og Jada Clijsters kommer snart til en lekebutikk nær deg.

Kim Clijsters og datteren Jada kommer snart i Barbie-versjon. Det er temmelig overraskende at Clijsters gjør dette. Hun ville vært langt nede på min liste over WTA-spillere som kunne vært aktuelle for dokkeversjon.

Clijsters har alltid vært så…vanlig at jeg ville trodd at hun fnyste over et slikt forslag. Clijsters spiller tennis i helt normale tennisklær, hun driver ikke med kjolekreasjon på fritida og virker i det hele tatt som ei jordnær jente.

Men nå kommer hun altså i Barbie-modell. Sannsynligvis er det morskapet som har spiller inn her. Modellen ligner lite på Clijsters, bortsett fra trøya. En spiller med Barbies kropp ville neppe holdt ett game på WTA-touren, men den kunstneriske friheten får vi unne produsenten Mattel.

Med dette framstøtet drar Clijsters dattera si ytterligere inn i rampelyset. Jada er for liten til å kunne si sin mening om å bli dokke, så vi får håpe at Clijsters og apparatet rundt henne har tenkt grundig gjennom avgjørelsen. Når Clijsters gjør dattera si til dokke, blir det vanskeligere å si nei den dagen media vil ha enda en bit av Jada.

Inntil det skjer, er alt bare velstand:

This is something that is very special to me and my family and we will cherish it for life.

2 kommentarer

  1. Den ser jo ganske latterlig ut i forhold til den kompakte Clijsters, men så vidt jeg fikk med meg så produseres ikke denne for vanlig salg, bare som en symbolsk serie av kjente figurer i Barbiedrakt.

Legg igjen en kommentar