Oh, yes!

Roddick slo Stepanek i finalen i Brisbane (7-6, 7-6), og 50-lappen jeg satset gikk dermed inn. 1,40 i odds er ikke all verden, men greit nok: Totalt gikk jeg 10 kroner i minus på veddemålene på Nadal og Roddick.

Jeg var relativt tidlig oppe (en bonus ved å ha småbarn), og kikket på live-streamingen til bet365.com (krever at du er registert) mens jeg kuttet prim-skivene i småbiter.

Jeg fryktet et nytt surt tap i det jeg så Roddick serve for kampen på 5-4 i andre sett: Han spilte et elendig game, og Stepanek brøt tilbake i det Roddick slo en backhandpassering helt i bånn av nettet. Jeg lukket laptopen og gikk løs på kaffikoking, mens kampen murret i bakhodet. (Leste på nettet at Roddick faktisk ledet 4-0 i det settet).

Men så snudde han det, og vant kampen. Roddick tok én tittel i fjor. Nå har han alle forutsetninger for å overgå den statistikken.

Bildet er fra en double-kamp han spilte sammen med Blake i samme turnering, mot franske Chardy/Gicquel. Franskmennene vant senere turneringen.

[picapp align=»center» wrap=»false» link=»term=roddick&iid=7495125″ src=»b/0/a/2/Brisbane_International_2010_8363.jpg?adImageId=8896819&imageId=7495125″ width=»500″ height=»319″ /]

4 kommentarer

 1. Ifølge mine beregninger skulle 1.40 i odds gi et samlet tap på 30 kroner, men la oss ikke dvele ved det 🙂

  Sterkt comeback av Roddick etter skadeavbrekket. Stepanek hadde jo en veldig bra avslutning på fjoråret.
  Jeg er spent på hva John Isner, Roddicks overmann fra USO, kan utrette i et svakt felt i Auckland denne uka. Alle topp-15 spillerne hviler seg frem mot AO.
  Del Potro passerte forøvrig Murray på rankingen da ingen av dem spilte ATP i forrige uke (Murray vant i Doha i fjor). Jeg tror ikke de bytter plass igjen på en stund.

  1. Beklager forvirringen. Det viste seg at jeg var lur nok til å bare satse 30 kroner på Nadal, og ikke 50. På den måten gikk jeg bare med en tier i minus.

   Del Potro blir skummel i Melbourne, har jeg følelsen av.

   1. AO virker i alle fall langt mer åpent enn i fjor. Da var Murray knepen favoritt foran Federer, mens ingen andre ble tillagt store vinnersjanser. I år er i tillegg Nadal, Djokovic og Del Potro veldig aktuelle. Man kommer heller ikke utenom Davydenko.

 2. Tennis-odds er alltid interessant. Pleier å holde meg litt î skinnet, så better kun under de store turneringene. Men sant skal siés, det har faktisk blitt god økonomi ut av det. Men har ikke sett alt for mange matcher det siste halvåret, så tips og spennede odds taés îmot med takk.

Kommentarer er stengt.