Et blikk framover

Australian OpenMye kremkamper på gang i Australia. Slik ser jeg på åttendelfinalene som gjenstår:

Federer – Hewitt: Hewitt har ikke slått Federer på mer enn seks år, og skal normalt ikke ha noen sjanse her. Hans eneste håp er at han holder god lengde i duellene, slår lite feil og server godt, samtidig som Federer har en dårlig dag. Federer i fire sett.

Verdasco – Davydenko: Verdasco passer stødige Davydenko perfekt, og russeren leder 6-1 i innbyrdes oppgjør. Kan ikke se for meg at Verdasco skal klare å blåse Davydenko av banen, som er den eneste sjansen han har. Verdasco kunne kanskje klart det i en tresetter, men ikke her. Davydenko i tre sett.

Kubot – Djokovic: Kubot er 86 i verden og skal være easy piecy for Djokovic. De møttes i finalen i Beograd i fjor, som Djokovic vant. Djokovic i tre.

Tsonga – Almagro: Tsonga vise stigende form, og har mye mer slagkraft enn Almagro, som er klart best på grus. De har aldri møttes før. Tsonga i tre.

Serena – Stosur: Stosur har git Serena trøbbel før. Har likevel vanskelig for å se at hun slår ut den regjerende mesteren, hjemmebanen til tross. Serena i to.

Zvonareva – Azarenka: To spillere som jakter på det definitive gjennombruddet. Zvonareva leder 4-0 i innbyrdes oppgjør, så jeg gir henne tipset her. Zvonareva i tre.

Wozniacki – Li: Wozniacki imponerer meg. Jeg trodde hun ville få en knekk etter den fine 2009-sesongen, men det har ikke skjedd ennå. Li vant da de møttes i Sydney like før Australian Open, men jeg tror Wozniacki er bedre når det gjelder. Wozniacki i tre.

Schiavone – Williams: Vanskelig å se at Venus skal tape dette. Har 5-0 innbyrdes mot Schiavone, og hun får ikke ripe i den statistikken her. Selv om det er lenge siden Venus var i nærheten av å vinne en Grand Slam utenfor Wimbledon. Venus i to.

1 kommentar

  1. Har tidligere nevnt min fascinasjon for mysteriet Zvonareva. Nattens match får en fin vri: Azarenka ga mannen som tok henne fra juniorklassen til topp 10, van Grichen, fyken til jul. van Grichen fant seg raskt en ny nutcase — Zvonareva. Blir dette kvelden for hans grusomme hevn? (Mulig de har et vennskapelig forhold, men morsommere å se på det som hatkamp)

Legg igjen en kommentar