Dødskysset

Jeg satte en tier på at Sharapova skulle vinne Australian Open. Hun tapte selvsagt i første runde, i natt mot Maria Kirilenko. Jeg så ingenting av den kampen, som endte 7-6, 3-6, 6-4 for Kirilenko.

Jeg steilet da jeg leste at kampen varte i 3 timer og 22 minutter. Det må være en av de lengste kvinnekampene på en god stund, i alle fall sett i forhold til antall game de spilte. Statistikken viser også at Sharapova hadde flere break-sjanser, og faktisk vant ett poeng mer enn Kirilenko totalt. Rart spill, tennis.

Kirilenko møter østerrikske Meusburger i andre runde.

Dagbladets artikkel om saken har ingressen Tennisbaben rett ut av Australian Open. Jeg heier på Dagblad-leseren som påpeker at Kirilenko er da mye mer «babe» enn Sharapova.

[picapp align=»center» wrap=»false» link=»term=sharapova&iid=7582699″ src=»4/4/1/3/2010_Australian_Open_31f5.jpg?adImageId=9192013&imageId=7582699″ width=»500″ height=»347″ /]

2 kommentarer

  1. Statistikken er en illustrerende oppsummering: Det handler om å vinne de viktige poengene. Det jeg så av første sett understreket det, hvor Sharapova blant annet i en 4-2-ledelse i første sett sløste bort to gameballer, mens Kirilenko effektivt tok gamet på sin første mulighet. Det var sikkert kjenningsmelodien videre i matchen. Trolig fikk også Kirilenko et psykologisk overtak. Virker som Sharapova hadde en usedvanlig dårlig uttelling på break-sjansene, samtidig som Kirilenko tok de fleste gameballene og det viktige tie-breaket i første sett.

    Begge slet også voldosmt med å holde serve i begynnelsen. Riktig nok noe som generelt kjennetegner dametennisen, men det virker som Sharapova heller ikke hadde serven å «redde» seg på i denne matchen.

  2. Det stemmer, og det er derfor Sharapova, inntil hun eventuelt får serveformen tilbake, taper de kampene hun har en «dårlig dag», som hun ikke gjorde før. Jeg var skuffet, spesielt siden hun burde vunnet første sett et par ganger. Shit happens. Kirilenko er vel den smukkeste i turneringen, forøvrig.

Legg igjen en kommentar