Same procedure

Det er ikke mange dager til grevinnen og hovmesteren skal snuble og drikke lillejulaften inn. Jeg fikk same procedure-følelsen da jeg la inn ATP-turneringene for 2010. Spilleplanen er nesten identisk med fjoråret.

En forskjell er en ny grusturnering i Nice, som begynner 16.mai. Det er midt under Cannes-festivalen, så regn med at det kommer til å kry med kjendiser på tribunen.

Atlanta har også fått en ATP-turnering i 2010, men den er ikke så stor den heller.

3 kommentarer

  1. Interressant at Nice har fått grusturnering. Noe overraskende etter mitt skjønn, ettersom det spilles ATP et steinkast bortenfor tre uker tidligere. Som Marseille-boende skal jeg riktignok prøve å få med deg denne.

    Sesongen 2010 blir mer spennende enn noen gang. Begynner å få absistenser allerede.

Legg igjen en kommentar