Fram med hatter og ballonger – bloggen fyller 5 år!

I dag er det nøyaktig fem år siden det første innlegget ble postet på denne bloggen. Det gjør tennisbloggen til en av lengstlevende i landet, tipper jeg. Okei, kanskje er det å ta hardt i. Men de fleste som begynner å blogge, faller fort fra. Jeg håper jeg kan feire tiårsjubileum om fem år, for jeg har ingen planer om å slutte.

Bloggen oppsto i sin tid som et svar på mitt store behov for å snakke mye og lenge om tennis. Det er nemlig ikke så enkelt å få til i en hverdag hvor nesten ingen har samme interesse.

Og siden det er tennisferie og lite live-tennis å diskutere, benytter jeg anledningen til å takke for alle innspill i disse fem årene. Det kjekkeste med å skrive denne bloggen er alle tilbakemeldingene og debattene som oppstår. Så jeg spør dere: Hva vil dere ha mer av, hva vil dere ha mindre av?

11 kommentarer

 1. Congrats! Tja, først og fremst er det trivelig å ha et sånt sted på norsk, og å kunne dele synsing med noen som kan en del. Gudene vet at jeg kjenner meg igjen i å ha få folk å jatte tennis med. Så har ikke spesielle requests, bare å holde nivået som det er nå, holde oppdateringsfrekvens oppe og forhåpentligvis fortsetter folk å debattere.

 2. 5 år er veldig bra. Fortsett å holde koken!
  Hyppige innlegg er viktig og du trenger jo ikke skrive alt selv. Posting av interessante videoklipp, artikler og debatter andre steder er veldig verdifullt for oss som ikke rekker å pløye gjennom alle nettsteder vi har lyst til å følge med på.

  Akkurat nå kan jeg tenke meg en post om ATP topp-10, hvordan den var for et år siden og om hvordan vi tror den ser ut om et år. Generelt er jeg glad i tennis-spådommer, selv om mine ofte går åt skogen.

  1. Ja, vi kan kjøre en tippekonkurranse. Jeg kan lage en post på det om noen dager.

   Ellers legger jeg opp til en Grand Slam-tippekonkurranse som kommer til å gå i 2010, a fire runder. Følg med når Australian Open nærmer seg!

 3. Aller først: Gratulerer med 5 år! Synd jeg ikke oppdaget bloggen før i høst..

  Jeg foreslår at du iblant oppretter en post med Cover-it live under tenniskamper som du uansett følger med nettilgang i nærheten. Så kan vi alle kommentere og chatte underveis. Litt som et debattforum, bare at dets varighet er avgrenset i tid.

 4. Gratulerer, gratulerer ! Sterkt med 5 aar under beltet. Faa blogger i det hele tatt som leverer over en saa lang periode. Alltid en sann glede aa klikke seg inn her..

 5. Gratulerer med sterk innsats i fem år! Jeg er fast leser og har stor glede av alt du skriver. Har ingen spesielle ønsker om forandringer eller forbedringer, ta det som et godt skussmål. Hold frem som du stevner!

 6. Jeg henger meg på gratulasjonene og hyllesten! 5 år er en enorm prestajon. De fleste blogger går jo ned veldig fort, eller blir lite av, eller er helt uinteressante (det vanligste er vel alle kombinasjonene). Så dette er virkelig toppen for de som er tennisfans! I tillegg er det fint å ha det på norsk! Det er ikke akkurat så mange norske steder som skriver om tennis…

 7. Bloggen er glimrende som den er. Før kunne jeg ønsket meg litt mer bilder og video, men nå er det masse bra også på denne fronten. Fordi jeg er for lat til å sjekke selv, hadde det vært greit med en oversikt over hvilke turneringer som vises på tv, men ettersom det er så mange kanaler å holde styr på, er det sikkert vanskelig.

  Nylig begynte det en kar på jobben som er blitt hektet på tennis i voksen alder. Det er utrolig gøy å diskutere siste nytt på tennisfronten med han, men før dette kjente jeg absolutt ingen som brydde seg om tennis. Uansett er dette den beste plassen for meg å lese om og diskutere tennis.

Legg igjen en kommentar