Tatt for sexhandel i Stockholm

ATPJeg lurer på hvem dette er.

Det er vel bare et tidsspørsmål før det lekker ut navn på spillerne. Patrick Ragan blogger på Stockholm Opens egne sider, og går langt i å slå fast at det dreier seg om spansktalende spillere. (Eller er que? et gangbart spørreord på portugisisk/italiensk også?)

Fra bloggen:

Sverige är troligtvis bland de enklaste länder att få med sig tjejer hem från krogen (därav många återkommande spelare…) och lyckas man inte med det är det tydligen sexköp som gäller i deras mentala värld.

6 kommentarer

 1. Sveriges (og for den saks skyld Norges) forbud mot sexkjøp er nok ikke allment kjent i resten av verden.
  Jeg leser at enkelte røster vil at ATP skal hive de aktuelle spillerne ut av turneringen. En eller annen (husker ikke hvem i farta) uttalte etter en av John-Arne Riises mange blemmer: «Ingen forventer av en professor at han er god i fotball, så hvorfor skal man forvente av en fotballproff at han er intelligent?».
  Vedr. sex-kjøpet i Stockholm kan man jo spørre om det er rimelig å forvente at tennisspillere, som sikkert er innom 20-30 ulike land i året, kan forventes å sette seg inn i alle særforbud som eksisterer i de ulike landene.

  1. Tennisspillere er forbilder. I stedet for å klage på den lange sesongen, kan spillerorganisasjonen (ATP) for eksempel bli enig om et kollektivt nei til sexkjøp. Uansett hvor de spiller turneringer.

 2. Støste ryktet var Gulbis som også tapte greit.

  Tror lite på Bellucci som gjorde en god turnering, og det tror jeg ikke han ville ha gjort hvis noe slik hadde skjedd ham.

  1. Du har helt rett i at det var Gulbis og hans treningspartner. Er ikke engang et rykte lengre, da Pim Pim bekreftet det på bloggen sin på tirsdag tror eller onsdag. Er dessverre fjernet i etterkant da. De hevder de ikke visste hun var prostituert, og jeg synes uansett ikke det er noen stor krise.

Legg igjen en kommentar