Nådeløse Nikolay

ATPNikolay Davydenko slo Kohlschreiber 6-1, 6-0 i åttendelsfinalen i Beijing, og nærmer seg ATP-sluttspillet. Davydenko pleier å være god på denne tida av året, og ikke fullt så god i ATP-sluttspillet. Davydenko møter Cilic i neste runde, og jeg tror Davydenko tar seg av kroaten også.

Fernando Verdasco vant også sin kamp i dag, mot landsmannen Ferrero. Verdasco har også mulighet for å kapre en sluttspillplass. Verdasco møter Djokovic i neste runde, og skal normalt sett ikke ha en sjanse i den kampen. Djokovic har vunnet de fire siste innbyrdes oppgjørene. Veradscos eneste håp er at Djokovic er en anelse sløv, siden han allerede har sikret seg en plass i ATP-sluttspillet. Men dette er et raskt hardcourtdekke som passer Djokovic perfekt.

Verdasco i aksjon i dagens kamp. Temmelig mye energi er akkurat blitt utløst i form av en forehand:

[picapp src=»4/5/c/d/2009_China_Open_c2f8.jpg?adImageId=4785604&imageId=6739029″ width=»380″ height=»199″ /]

1 kommentar

 1. Det er vanskelig å tippe tennis for tida 🙂
  Cilic slo Davydenko greit i Bejing og møter vinneren av Nadal/Safin. Jeg tipper Djokovic vinner hele greia.
  Steve Tignor oppsummerer de største turneringene med å gi nøkkelspillere karakterer fra A(best) til F(dårligst). Sine egne forhåndstips til USO ga han en F (han tippet Murray som vinner, og når det slo feil tippet han at Nadal og deretter Federer skulle slå Del Potro).
  Selv tippet jeg etter FO at Del Potro vil være topp 3 ved årskiftet. Med seier i Shanghai vil han være omtrent likt med Murray som har trukket seg fra turneringen.
  Det kan bli vanskeligere å ta igjen Djokovic som røk ut tidlig i både Madrid og Paris i fjor, men tilgjengjeld vant han ATP-sluttspillet.
  Del Potro var imidlertid så imponerende i USO at jeg opprettholder tipset.

Legg igjen en kommentar