Finalspillere for den harde kjernen av tennisfans, få andre

Jeg håper arrangørene i Stockholm og Moskva har solgt unna finalebillettene på forhånd denne helga. Finalespillerne er ingen publikumsmagneter, for å si det mildt. I Stockholm spiller Baghdatis (noen som husker han?) mot Olivier Rochus. I WTA-turneringen i Moskva skal Schiavone møte hjemmespilleren Govortsova. Nei, jeg har heller aldri sett henne i aksjon.

2 kommentarer

  1. Baghdatis er jo ikke hvem som helst. Mest kjent er han vel for finalen i AO-06 (tapte i fire sett mot Federer) samt at han var den siste spilleren Agassi slo på atp-touren. I tillegg var han verdens beste junior tilbake i 2003.
    Siden den gang har han vært mest omtalt som tjukk og uinspirert, men nå har han visstnok skjerpet seg og siden juli klatret rundt 80 plasser på atp-rankingen. Steve Tignor skrev for litt siden en artikkel om han med den velklingende tittelen ‘The soulful Goof’: http://tennisworld.typepad.com/thewrap/2009/10/the-soulful-goof.html

    Siden Søderling måtte gi w.o i semifinalen viste svensk tv semifinalen i double i stedet. Artig og lenge siden jeg har sett double på tv. Singlefinalen går kl.15
    på SVT1 i dag.

Legg igjen en kommentar