Et tv-program å få med seg

ATPDu vet at en tennisnyhet er stor når den til og med blir referert på P4-nyhetene. Jeg var innom Europris på Storhaug i går (handleliste: tegneark, limstift og stoppeklokke) da kanalen kringkastet nyhetene om Andre Agassis metamfetamin-bruk på 90-tallet.

Jeg synes det er bra at Agassi forteller om hva narkotikaen gav ham. Det er en grunn til at folk bruker narkotika, selv om de kjenner alle farene:

A tidal wave of euphoria that sweeps away every negative thought in my head. I’ve never felt so alive, so hopeful—and I’ve never felt such energy.

Nyheten har helt satt WTA-sluttspillet i skyggen, men Agassi selv har ikke gitt noen uttalelser ennå. Det skal han gjøre til anerkjente 60 minutes 8.november. TV2 sender 60 minutes i Norge, så intervjuet med Agassi kommer vel uka etter på norske skjermer. Det skal jeg se! I dag bestilte jeg forresten Agassis selvbiografi fra Amazon.

Times Online har samlet en del sitater om Agassi-saken. Jeg likte dette, selv om jeg ikke er helt enig:

This is not courage. If Agassi is so honest and courageous he would have come out then and there, admit to his hard drug use, face the consequences and go on. This is like robbing a bank, then writing about it later from Brazil.

Legg igjen en kommentar