Et steg nærmere en Dunlop-date

For å vise hvor lite hode de gamle tennisracketene hadde.
Dunlop Maxply Fort: Snart får den strenger også.

– Hei folkens, se på dette!

Det er mulig den nygamle racketen min følte seg som en pasient med et helt spesielt syndrom da den ble tatt med på tennisklubben i dag. Den gamle Dunlop-sliteren vakte umiddelbart oppsikt i resepsjonen da jeg tok den med for å få den strenget, og ble framvist for alle i nærheten av fyren som tok imot den. Han utbrøt med et smil: – Det er sånne vi henger på veggen.

Men jeg har som kjent andre planer for den. Henge på veggen? Det er som å få tak i et klassisk Leica-kamera; man setter det ikke på utstilling selv om det finnes nyere modeller med tusen innebygde funksjoner og skrikende farger.

– Ikke streng den for hardt, da, sa jeg.
– Nei, vi skal ikke det, for da knekker den.

Jeg får Dunlop-en tilbake om ei uke, og gleder meg til det.

Nå er det bare å trene armhevinger, biceps, skuldre og gudene vet hva, hvis jeg skal bli i stand til å svinge det halvkilos tunge beistet på en meningsfull måte.

Legg igjen en kommentar