Davydenko…Djokovic. Det går vel ut på det samme, sånn cirka?

Yahoo sin tennis-seksjon har fått med seg at Rafael Nadal (han som er på kraftig nedtur, ifølge Andre Agassi) er klar for finalen i Shanghai. I finalen skal han møte Djokovic. Eller var det Davydenko? Han som har fornavn på N av de to…fillern, det har begge. Vi satser på Djokovic og skriver det.yahoo

3 kommentarer

  1. Det at Nadal har nådd finalen sier fint lite om kvalitene hans for øyeblikket. Med den trekningen skulle det bare mangle at han tok seg dit. Blake og Ljubicic som strengt tatt ikke har imponert i år tok sett begge to. Godt mulig at han slår en utslitt Davy imorgen, og dermed sikrer seg en av tidenes enkleste masters. Hittil har det vært 9 RETs, og det er vel det og den elendige publikumsoppslutningen turneringen vil huskes for.

Legg igjen en kommentar