Agassi tok dop

Agassi innrømmer doping.

ATPEt raskt steg til siden for WTA-sluttspillet som pågår akkurat nå: Andre Agassis selvbiografi kommer 9.november, og det drypper allerede godbiter derfra. Agassi skriver at han brukte dopet crystal meth i 1997 (noen som har en norsk oversettelse?), og løy ATP rett i trynet da han ble tatt for doping.

Dette skjedde i 1997, Agassis svarteste år rent sportslig. Det var da han falt til 141 i verden. Ville han funnet kreftene til sitt gedigne comeback dersom han hadde blitt suspendert for doping? I think not.

Jeg er forresten overrasket over at dette ikke kom ut i media da det skjedde. Ganske mange i ATP-systemet må ha visst om dette. Det er også overraskende at Agassi hadde en assistent som brukte dopet jevnlig.

En kommentar til «Agassi tok dop»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *