Solid av Clijsters, men neppe tittelmateriale

Tennis på tv:
Kim Clijsters – Marion Bartoli 5-7, 6-1, 6.2
3.runde, US Open

US OpenJeg kom inn i Clijsters-Bartoli i begynnelsen av tredje sett. Bartoli så temmelig ferdig ut på det tidspunktet. Hun er en slik spiller som ser effektiv og original ut når hun spiller godt, og meget begrenset når hun spiller dårlig. Clijsters spilte med passelig god margin, iblandet noen nydelige vinnerslag her og der.

Kan Clijsters vinne US Open? Jeg klarer ikke å tro helt på det. Det er mulig at widescreen-formatet lurte meg litt, men jeg synes ikke Clijsters ser like veltrent ut som på sitt beste. Litt treigere. Selvsagt kjempegod i forhold til at hun har vært ute i to år, likevel skal det noe til om hun vinner i New York.

Bartoli ga napt nok motstand på slutten, og Clijsters vant poeng ved å slå ballen der Bartoli ikke var. Enkelt og effektivt, og da Clijsters slo et ess på matchballen og hoppet mot nettet med knyttet neve, jublet hele stadion med henne. Det kommer de til å fortsette med i Clijsters´ neste kamper også.

Så også slutten av Nadal-Gasquet, som Nadal vant enkelt. Han blir vanskelig å slå uansett helsetilstand.

Legg igjen en kommentar