Så forsvant Azarenka også

Tennis på tv:
Francesca Schiavone – Victoria Azarenka 4-6, 6-2, 6-2
3.runde, US Open

US OpenNok ei jente fra Øst-Europa ute: Victoria Azarenka (seedet 8) tapte i tre sett mot Schiavone. Jeg så siste sett, og lurte på om Azarenka hadde en skade. Etter at hun tidlig ble brutt, så hun ut til å være på nippet til å begynne å grine når som helst. Men så vidt jeg kunne se, fikk hun ingen behandling i pausene, så jeg antok at det var mer mentale skader det var snakk om.

Folk har spådd store ting for Azarenka. Foreløpig lyser det ikke verdensdominans av spillet hennes. Azarenka slår hardt og godt når hun er i posisjon, men jeg synes hun beveger seg dårlig ut til sidene. Og hun server for svakt til å være så høy.

Azarenka hadde sine breaksjanser i det tredje settet, men da Schiavone avverget dem, gikk rullegardina ned. Da Azarenka skulle serve for å holde seg i kampen, vant Schiavone gamet blankt (!). Azarenka avsluttet den miserable forestillingen med å denge racketen i bakken. Jeg venter spent på fortsettelsen for Azarenka.

Legg igjen en kommentar