Mirzarabelt

US OpenDet er ikke så lenge siden Sania Mirza ble omtalt som et av de friskeste pustene på WTA-touren. Den tida er absolutt forbi. I dag tapte hun 0-6, 0-6 mot Flavia Pennetta.

Selv om Pennetta har sin beste sesong noen gang, er det oppsiktsvekkende at Mirza ikke klarer å ta et eneste game mot Pennetta. 6 vinnerslag og 28 upressede feil er en skrekkelig statistikk for Mirza, det samme er 45 prosent førsteserver.

Til Mirzas forsvar skal det sies at det byr på problemer å være muslimsk, kvinnelig tennisspiller.

1 kommentar

  1. Nesten flaut å se hvordan Mirza ble utspilt. Rankingen på kvinnesiden er ikke god å skjønne seg på alltid. Mirza ligger jo relativt høyt. Rett etter denne kampen så jeg Kirilenko spille meget bra mot Radwanska. Kirilenko er nummer 59, men akkurat i denne kampen spilte hun som en topp 15 spiller, så det svinger fort på damesiden.

Legg igjen en kommentar