Kroatisk nedtur

Tsjekkia møter Spania i Davis Cup-finalen.

Davis CupTsjekkia møter Spania i finalen i Davis Cup senere i år. Det er ingen skam for Kroatia å tape mot Tsjekkia, for lagene er ganske jevne. Men å tape 1-4 til sammen, i et oppgjør som ble avgjort allerede etter tredje kamp, må svi for Kroatia. Berdych og Stepanek vant hver sin femsettskamp fredag, og dagen etter feide de kroatene av banen i double.

Jeg regner med at noen kroatiske hoder vil rulle etter dette. Avgjørelsen om å holde oppgjøret på grus, vil jeg tro blir diskutert heftig blant kroatene.

Spania er selvsagt også klare for finalen, etter 4-1 hjemme mot Israel.

Jeg har en mistanke om at finalen blir et antiklimas, for den skal spilles i Spania. Det betyr selvsagt mer grustennis. Den eneste tingen som kan gjøre det spennende, er hvis Nadal ikke kan spille. Spiller Nadal, kan tsjekkerne bare glemme pokalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.