Kroatisk nedtur

Davis CupTsjekkia møter Spania i finalen i Davis Cup senere i år. Det er ingen skam for Kroatia å tape mot Tsjekkia, for lagene er ganske jevne. Men å tape 1-4 til sammen, i et oppgjør som ble avgjort allerede etter tredje kamp, må svi for Kroatia. Berdych og Stepanek vant hver sin femsettskamp fredag, og dagen etter feide de kroatene av banen i double.

Jeg regner med at noen kroatiske hoder vil rulle etter dette. Avgjørelsen om å holde oppgjøret på grus, vil jeg tro blir diskutert heftig blant kroatene.

Spania er selvsagt også klare for finalen, etter 4-1 hjemme mot Israel.

Jeg har en mistanke om at finalen blir et antiklimas, for den skal spilles i Spania. Det betyr selvsagt mer grustennis. Den eneste tingen som kan gjøre det spennende, er hvis Nadal ikke kan spille. Spiller Nadal, kan tsjekkerne bare glemme pokalen.

Legg igjen en kommentar