Førsteinntrykk fra US Open

US OpenI en perfekt verden kunne jeg gått over på New York-døgnrytme de neste 13 dagene, sett tennis om nettene og sovet om dagene. Jeg har imidlertid en anelse om at slikt eksperiment ville blitt mottatt med mild skepsis fra den nærmeste familien.

Så jeg sparer nattevåkingen til det blir alvor i US Open. I går kveld så jeg en knapp time. Kom inn i et tie-break mellom Haas og Falla, hvor Haas reddet settballer i tredje sett, før han vant det. Det var slutten for Falla (uttales visst med j, som Mallorca), som knapt klarte å flytte beina i fjerde sett. Kampen ble filmet med et kamera like over spillernes hoder, og ga et godt inntrykk av hvor fort det går.

Det er langt mellom drammene så tidlig i US Open. Ingen overraskelser i første runde så langt, aller minst på damesiden, hvor de beste cruiset seg videre. Dagens kamper virker også ganske tamme. Ivanovic kan fort syke mot Bondarenko i kveldskampen på Armstrong-banen, og jeg føler meg ikke sikker på at Schnyder slår Safarova.

Det blir med andre ord ikke nattevåk i natt heller. Honnør til Eurosport, som viser US Open på 2-kanalen sin også. Svitsjet litt innom Kohlschreiber-Seppi i går, med britiske kommentatorer. Fine ting.

2 kommentarer

    1. Klarer de virkelig ikke å spa fram noen større kjendiser enn dette?

      Kan vanskelig tro at en så seriøs mann som Murray synes dette er gøy. Bra kommentar fra Ferrell: «Come on, Murray, let´s do it for the Queen».

Legg igjen en kommentar