En liten bombe (kinaputt?)

Peter Bodo. For en mann.

US OpenDe mest imponerende folkene i arbeidslivet er de som beholder gløden etter år i samme yrke.

Som for eksempel tennisjournalist (finnes det noe bedre yrke?) Peter Bodo. Han har dekket tennis siden Vietnamkrigens slutt eller deromkring. Han har intervjuet alle de store, skrevet bøker, jobbet for tv og gudene vet hva. Andre i hans posisjon ville kanskje gått lei og begrenset skrivingen til noen lange artikler om de største kampene, og badet i tidligere meritter.

Ikke vår mann Bodo. Han blogger frenetisk fra US Open allerede fra første dag. I natt ble 15.seedede Samantha Stosur slått ut av 107-rankede Vania King (7-5, 6-4), og Bodos artikkel om kampen er som vanlig utrolig presis og samtidig sprell levende. Om Stosur:

If you haven’t seen her lately, Stosur, who’s 5-7 and 143 lbs., has become quite a physical specimen – sculpted hard, but not ripped to the point where she looks like a sack stuffed full of walnuts. There’s a thickness and solidity in every inch of her; her skin appears taut as the skin of a snare drum. Her quads are substantial, as befits a player who enjoys serving and volleying, but she falls just short of stocky, which is the point where muscles can begin to work against the finer skills required of a player.

«not ripped to the point where she looks like a sack stuffed full of walnuts». Den som kunne kommet på sånne setninger.

Tapet er en enorm skuffelse for Stosur, som har spilt solid tennis i oppvarmingsturneringene. Hun slo blant annet Serena Williams for noen uker siden. King møter Hantuchova i neste runde, og det er en overkommelig oppgave. Deretter trolig Serena Williams, og da må nok King abdisere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *