Titler til Wozniacki og Verdasco

wtaATPCaroline Wozniacki og Fernando Verdasco har preget tennisåret, men begge har vært nede i en bølgedal i det siste. I helga vant de hver sin klasse i New Haven, som er siste oppvarmingsturnering før US Open.

Jeg ble overrasket over å lese at dette bare var Verdascos tredje tittel i karrieren. Han er 25 år gammel, og har vært stabil i topp 100 en god stund. Det var Wozniackis sjette tittel totalt, og hun ligger godt an til å kvalifisere seg til det lukrative WTA-sluttspillet. Wozniacki er akkurat nå på fjerdeplass i det racet, og bør sikre seg en sluttspillbillett i løpet av høsten.

(Jeg klarer ikke å finne stillingen i ATP-racet, noen som kan hjelpe?)

2 kommentarer

  1. Overraskende også at dette var Verdascos første tittel på hard court. Det ligger an til et møte med Roddick i 4. runde av USO. Verdasco har ikke slått Roddick siden 2005, men jeg tror ikke amerikaneren skal føle seg seiersikker av den grunn.

    Vedr. ATP-race (sakset fra ATPs ranking FAQ):
    «At times, having two, simultaneously running systems – the rankings and the Race – was confusing and difficult for fans to follow. The ATP Rankings represents the sport’s DNA. It demonstrates both a players standing in relation to his fellow pros as well as his position in the ‘race’ to become the year’s ATP World Tour Champion. For that reason we have removed the separate Race points system.»

    Racet brukes likevel i double ut året.

  2. Jeg tipper Caroline sin suksess er litt av grunnen til at København nå har fått WTA-turnering i august 2010. Det er jo en fin by hvor man nå kan kombinere ferie og litt tennis.

Legg igjen en kommentar