Safina er min favoritt i finalen

wtaDinara Safina holder grepet om førsteplassen på WTA-rankingen. Jeg regner med at hun slår Jankovic i finalen i Cincinnati i kveld. Safina vant 6-2, 6-0 i sin semifinale, mot Pennetta.

I finalen møter hun Jelena Jankovic, som slo Dementieva 7-6, 0-6, 7-6 (morsomt resultat) i en kamp som varte to timer og 46 minutter. Jankovic har et forglemmelig år, og kanskje får hun et oppsving nå. I Cincinnati har hun slått Kirilenko, Azarenka, Bammer og Dementieva – en pen samling skalper.

Men om to måneder er det bare harde tennisnerder som husker hvem som vant Cincinnati. Safina har sviktet fullstendig i de tre Grand Slam-finalene hun har spilt (ikke ett vunnet sett, ikke så mye som et tie-break), og jeg vet ikke om en seier i Cincinnati har noen innvirkning på selvtilliten hennes neste gang hun er i en GS-finale.

Legg igjen en kommentar