Om far Federer (Faderer?)

ATPNew York Times har en større artikkel om Roger Federers planer som nybakt far, skrevet av alltid lesverdige Christopher Clarey. Der går det blant annet fram at de oppdaget graviditeten på nyåret. At det skulle bli tvillinger, ble klart under Australian Open. Godt gjort å holde det hemmelig helt fram til fødselen.

Federer spiller i Montreal-turneringen som begynner mandag. Det samme gjør Rafael Nadal, så dette er på papiret en av de mest interessante Masters-turneringene i år. Nadal sendte en tekstmelding til Federer etter fødselen. Federer kommenterer det slik:

It’s basically understood that we write each other in moments like this.

Hm, som ren høflighet, en slags kodeks? Jeg trodde de hadde et litt hjerteligere forhold enn det.

Federer blir 28 i dag, og jeg blir 33. Jeg feirer med ørret, blåskjell og kake. Jeg blir overrasket om Federer-gjengen markerer hans dag på samme måte. Men vi har i alle fall to jenter hver.

Legg igjen en kommentar