Gratis moro i New York

US OpenNew York er en by som suger pengene ut av lommeboka di, men hvis du reiser dit på denne tida av året, kan du kose deg helt gratis på Flushing Meadows. Kvalifiseringen til US Open er helt gratis for den som vil se på. Peter Bodo ramser på bloggen sin opp noen av spillerne du kan se i år:

Dominik Hrbaty
Dominik Hrbaty, French Open 2006.

Guillermo Canas, Scoville Jenkins, Dominik Hrbaty (bildet), Ryler DeHeart, Gigor Dimitrov, Virginia Ruano Pascual, Prakash Amritraj, Michael Russel, Kimiko Date Krumm, Coco Vandeweghe, Marco Chiudinelli, Shenay Perry, Xavier Malisse, Lilia Osterloh, Tatiana Poutchek, Alex Bogomolov, Stefan Koubek, Nicole Vaidisova.

Hvis du er litt over snittet interessert i tennis, er det mange kjente navn her: Hrbaty spilte semifinale i French Open for ti år siden og slo Safin i Australian Open i 2001. Dimitrov er den unge bulgareren som mange mener kommer til å vinne store titler om noen år. Ruano Pascual har ti Grand Slam-titler i double, Malisse er den elegante, men mentalt svake belgieren, Russell holdt på å slå Kuerten ut av French Open i 2001.

Jeg nevner også Gaston Gaudio (French Open-vinner 2004), Arnaud Clement (finalist Australian Open 2001), George Bastl (slo Sampras i Wimbledon 2002) og Donald Young (vidunderbarn som ikke er spesielt vidunderlig lenger).

Som sagt: Helt gratis. Det er ikke kvalifiseringen til Wimbledon og French open, så vidt jeg husker.

Og null poeng til deg som klarer å gjette hvem dette er sønnen til.

2 kommentarer

  1. Som en kuriositet kan det jo nevnes at Hrbaty, i tillegg til Nadal og Murray, er den eneste aktive spiller jeg kommer på som leder over Federer i innbyrdes oppgjør.

    Jeg satt også forgjeves og ventet på SportNs finalesending fra Cincinnati, men fikk sett den på samme kanal to dager senere. Federer ødela her mye av spenningen foran USO. Vanskelig å se hvem som kan ha noe som helst sjanse til å slå ham i New York.

    1. Både Murray, Djokovic og Nadal kan slå Federer i New York, etter min mening. Kanskje også Del Potro, etter det han viste i French Open og i sommer. Men det er til Federers fordel at det er femsettskamper. Han kan tåle en eller to knekk i konsentrasjonen i løpet av en kamp.

      Tror egentlig at det er bare Nadal han er virkelig redd for, uansett hva Nadal måtte si om helsa si.

Legg igjen en kommentar