Først Clijsters, så Molik?

wtaDersom US Open på damesiden følger manus, kommer Serena Williams til å vinne. Serena er dronningen av raske Grand Slam-turneringer akkurat nå.

Personlig er jeg mest spent på hvordan Kim Clijsters gjør det i comebacket. Hun skal spille i Cincinnati, turneringen begynner mandag 10.august. Peter Bodo er behersket pessimist, mest fordi Clijsters selv i sine velmaktsdager var ganske shaky i de store kampene.

Jeg er mest spent på hvor sulten Clijsters egentlig er. Hvor gøy vil det være å spille turnering etter turnering? Selve comebacket og de to-tre første ukene på touren blir nok en slags bryllupsreise-rus for Clijsters, men den ukentlige treningen og reisingen tror jeg blir tøffere.

Alicia Molik er visst også på vei tilbake. Gleder meg til å se den serven igjen.

1 kommentar

  1. Vanligvis ville jeg synset i vei og prøvd meg på tips, men jeg er virkelig 100% usikker (og tilsvarende spent) på hvordan Clijsters vil gjøre det i dagens klima, i dagens form. Cincinatti-turneringen er jo så toppet som en GS-turnering både på dame- og herresiden, og med Sharapova i toppform (utenom andreserve) også tror jeg det blir god, gammeldags MORO. Jankovic må gi fra seg spagatdronning-tittelen igjen.

Legg igjen en kommentar