Söderling vant på hjemmebane

ATPDa Robin Söderling slo Nadal ut av French Open i mai, trodde jeg han kom til å gå på en smell i neste kamp. Det gjorde han ikke, og kom helt til finalen, hvor han tapte i strake sett mot Federer. Svensken var uheldig og trakk Federer også i Wimbledon, og spilte en grei kamp der også.

I Båstad slo han i dag Juan Monaco 6-3, 7-6 i finalen, en triumf han setter like stor pris på som en Grand Slam-tittel. Folk sier mye rart i minuttene etter at de har vunnet, spesielt på hjemmebane. Dette var Söderlings fjerde ATP-tittel.

Jeg regner med at Söderling setter kursen mot USA om ikke så lenge. Jeg blir imponert om han klarer å holde formen utover høsten. En plass i det lukrative ATP-sluttspillet bør være en god motivasjonsfaktor.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar