Safina lever opp til imaget

wtaSerena Williams har vunnet tre turneringer det siste året: US Open i fjor, Australian Open og Wimbledon i år. Likevel er hun ikke ranket på førsteplass på WTA-touren. Det er Dinara Safina, takket være jevnt spill året rundt.

Sist helg tok hun tittel nummer tre for året, i slovenske Portoroz. Jeg kan ikke skjønne annet enn at Safina må ha blitt belønnet rikelig av arrangøren for å spille i en så ubetydelig turnering. Du er over snittet tennisinteressert dersom du forbinder noe med Safinas motstandere i Portoroz: Majerik, Pervak, Brianti, Camerin, Errani. Med unntak av finalen mot Errani (tre sett), hadde Safina full kontroll på sine øvrige motstandere.

Safina får som sagt penger for dette. Det spillemessige utbyttet er ikke like stort, vil jeg tro. Kom deg til USA, Dinara.

21 år gamle Andrea Petkovic vant sin første tittel i karrieren i Bad Gastein, Østerrike, også det sist helg. På grusen slo hun blant annet Grönefeld og Benesova, uten tvil høydepunktet i en karriere som har befunnet seg på feil side av topp 100 i verden.

Legg igjen en kommentar