Nadal-Federer fra A til Z

WimbledonNadal og Federer er på hver sin side av trekningen i Wimbledon, som første- og andreseedet. Får vi en reprise på fjorårets finale?

Uansett er det verdt å lese Wimbledons egen artikkel om spillernes historie mot hverandre.

7 kommentarer

 1. Det er mye som tyder på at vi ikke får en reprise av fjorårets finale – dessverre. Nadal tapte i dag en oppvisningskamp mot Lleyton Hewitt 6-4, 6-3 og var synlig plaget av kneproblemene sine. Onkel Toni Nadal virket svært lite optimistisk med tanke på Wimbledon-deltagelse. Han skal spille en ny oppvisningskamp mot Wawrinka imorgen og vil ta en endelig beslutning etter den kampen.

  Uansett om han skulle delta, er det vel tvilsomt om han når en finale i den formen han er i. Tåler han 6 kamper med best av fem sett? Tvilsomt.

 2. Kjedelig, men bra at han ikke stiller dersom han er skadet. Bedre at vi får se en Nadal i toppslag i US Open enn at vi får se en halvveis Nadal i begge de gjenværende GS’ene for i år.

  Dette åpner jo opp turneringen veldig. Del Potro tar Nadals plass, Ferrer tar Del Potros plass og en lucky loser fra kvalifiseringen tar Ferrers plass. Bra for Del Potro og bra for Federer som får en desto enklere reise til en finale.

  Jeg tror denne Wimbledon-turneringen vil by på flere overraskelser! Noe sier meg at vi får en ny Wimbledon-vinner i år. Kanskje Murray eller kanskje en overraskelsesmann.

 3. Er enig med deg ang. Nadal. Vil heller at han trekker seg ut enn å se ham tape mot en eller annen ukjent spiller ( igjen ) pga. knærne.

  Hva tror dere om Djokovic? Hvis vi ser bort fra French Open, har han vel spilt bra i grussesongen ihvertfall. Problemet hans at han har møtt Nadal hver gang han har nærmet seg en finale. Han BURDE jo ha lyst til å få litt skikkelig uttelling for spillet sitt snart.

 4. Del Potro tar årets Wimbeldon. I god tradisjon satt jeg i hvert fall en lapp på magefølelsen.

  Ser riktignok ikke bort i fra at en viss sveitser stikker av pokalen.

  Godt at værmeldigen ikke er dyster for Londons del heller, slipper kanskje de kjipe bruddene vi har fått, spesielt i de første rundene, de siste årene.

Legg igjen en kommentar