I kanonenes fravær

ATPNår Federer og Nadal hviler seg, prøver nummer tre og fire i verden (Djokovic og Murray) å sette seg i respekt før Wimbledon.

I Queen´s-turneringen er Murray klar for semifinale mot Juan Carlos Ferrero. Vinneren av den kampen møter Roddick eller Blake i finalen. Jeg har ikke sett noe av sendingene fra turneringen de siste to dagene, men regner med at vi får Murray-Roddick i finalen. Murray har godt tak på amerikaneren. Jeg må si at jeg liker underlaget i Queen´s bedre enn Wimbledon-gresset, som er blitt temmelig sakte i mine øyne.

I Halle holder Djokovic liv i titteldrømmene. Han møter overraskelsen Rochus i semifinalen, og vinneren av den kampen møter Haas eller Kohlschreiber i finalen. Kanskje får Djokovic sjansen til å revansjere French Open-tapet mot Kohlschreiber?

Bare den harde kjernen av fans kommer til å huske hva som skjedde i Queen´s og Halle når sesongen er slutt. Det er Wimbledon som teller nå, og både Murray og Djokovic trenger et godt resultat der for å vise at de fortjener å nevnes i samme åndedrag som Federer og Nadal.

1 kommentar

  1. Kanskje det passer bedre å snakke om Haas og gjengen her. Det er Wimbledon som teller, ja, men dagens to finaler blir spennende. Blake og Haas kan yppe seg på dette underlaget, og som i Paris tror jeg det blir mange uventede resultater i Wimbledon. Tommy blir min mann i London. Veldig god spiller som aldri har nådd helt til toppen. Plaget av skader, men så veldig bra ut i Paris. Virker som en svært hyggelig fyr også, men det er de sikkert hele gjengen.

    I går hørte jeg forresten Murray sin kamp live på BBC radio. Det er en spesiell opplevelse, der hvert poeng kommenteres mens det pågår. Ettersom fotballen har litt pause nå, er Murray big news er borte, og som vanlig skrur de forventningene litt for høyt, akkurat som de gjør i store fotballmesterskap.

Legg igjen en kommentar