Fersk WTA-vinner: Rybarikova

wtaJeg har skrevet for lite om dametennis i det siste. Nå er det snart Wimbledon igjen, og det betyr vel at en Williams vinner igjen. Gjerne Venus, siden hun har spilt så dårlig/lite i det siste. Det pleier å være et godt tegn for hennes Wimbledon-innsats.

Jeg følger dårligere med på dametennisen, så navnet Magdalena Rybarikova hadde jeg ikke hørt før hun vant turneringen i Birmingham denne helga. Hun er 20 år, kommer fra Slovakia og dette var hennes første WTA-tittel. Etter Reuters sin rapport å dømme, har hun ikke historien med seg når hun skal prøve å fortsette framgangen i Wimbledon om en drøy uke:

She was junior Wimbledon runner-up in 2006 but, after two attempts in the main draw, has yet to progress past the first round.

4 kommentarer

 1. Stosur bør vel bli farlig i Wimbledon med tanke på spillestilen hennes. Ser hun vant 6-2, 6-1 mot Lisicki i Eastbourne turneringen. Noen kroner på Haas og Stosur i Wimbledon, og jeg er snart en rik mann.

 2. Stosur er et godt tips for å komme langt i Wimbledon. Jeg har allerede satt penger på Azarenka. Hun var programfestet, i min bok, til å vinne den pågående Eastbourne-turneringen, men trakk seg pga noe hoftegreier. Håper ikke det ødelegger for Wimbledon, men hun får jo ikke noe gresskamptrening, så det kan gjør henne mindre skarp. Kommer uansett til å sette penger på henne igjen før US Open. Hvis Caroline Wozniacki er helt frisk tror jeg hun er en utfordrer til Eastbourne-seier nå.

 3. Nå,
  når vi er ekstra oppmerksomme på stønningen,
  så begynner en å lure på hvorfor de stønner.
  En takk til Navratilova, som tar dette opp.
  Den portugisiske spilleren,
  klarte tydeligvis å slutte.
  Safina sin grynting, den ser ikke ut til å hjelpe henne.
  Kanskje har man vært redd for å fornærme Sharapova og Williams søstrene, stønningen er irriterende.

Legg igjen en kommentar