Tignor og Bodo om Madrid-finalen

ATPDette er uka da jeg har svigerforeldre på besøk, skal forberede toastmaster-oppgaver til min ene søsters bryllup, har vært på restaurant og skal i 30-årsdag til min andre søster.

Så jeg har ikke fått tid til å se finalen mellom Federer og Nadal fra Madrid. Har den på opptak, så det hadde vært gøy å se den før French Open begynner i neste uke. Peter Bodo og Steve Tignor har skrevet lange innlegg om kampen, og begge er selvsagt lesverdige.

Jeg liker denne formuleringen fra Bodo:

Federer has always been a little reluctant to engage in problem-solving, and it’s partly because doing so undermines the sense that he’s a spectacular natural talent whose every move is inherently and casually elegant. But inside the magic box, he was willing to get down and dirty.

Legg igjen en kommentar