Stakkars Robin Söderling

French OpenSvensken er klar for tredje runde, og møter sin gamle erkefiende Rafael Nadal der. De spilte i Roma nylig, og da fikk Söderling ett game til sammen.

Etter den kampen blir det litt mer interessant. Davydenko eller Verdasco møter Nadal i fjerde runde. En annen spennende kamp på den siden av trekningen er Cilic-Murray. John McEnroe holdt fram Cilic som en kommende storspiller da han var gjest i Game, sete & Mats i dag.

Morsomt øyeblikk der: McEnroe avsluttet omtalen av Cilic med å si at han likte det når de snille fyrene gjorde det bra, et utsagn som fikk Wilander til å fnise, før McEnroe i godt humør lurte på hvorfor det utsagnet var merkelig. Så ut som de likte hverandre godt. Wilander og McEnroe har begge 7 Grand Slam-titler.

7 kommentarer

 1. Nadal sa etter 5 setts kampen, som gikk over 3 dager, at Søderling ikke var spesielt populær, hos de andre spillerene.
  Wimbledon 2008.
  De klarte ikke få med seg det!!

  Kanskje kan dette bli ett hat oppgjør?

  Mye tullprat mellom McEnroe og Willander, og det skulle liksom summere opp dagen?

  Later som at Venus sitt tap er stor overraskelse.

  2 ting på kvinnesiden,

  Safina er i kjempeform,
  og Ana er på gang.
  Fjorårets finale , kan skje i 1/4

  Ellers takk Mats.

 2. Söderling spilte faktisk slett ikke verst forrige gang han møtte Nadal. Settsifrene til tross. Han høres positiv ut i intervjuene med svenske aviser før kampen, men på den annen side må han finne fram game-facet uansett. Det blir nok enveiskjøring. Mtp «hatoppgjør» hadde det vært ekstra morsomt om svensken klarer å sette litt press på Nadal.

  Angående nevnte upopularitet: Söderling kontret dette ved rett og slett å fastslå at han ikke spilte på touren for å få venner. Fin holdning.

 3. Det er ikke bare Nadal som «sliter» litt med Søderling.
  Jeg har sett han i forskjellige turneringer, og han varierer noe enormt.
  Beste for Robin, er å slå tilbake på banen.
  Som det ser ut til han gjør.

 4. Der tok du feil igjen, godeste herr Ådnøy 😉 Söderling spilte fantastisk! Dette er en stor sensasjon, og nå blir FO mer spennende enn noengang. Gleder meg til fortsettelsen! Tror vi kan få en overraskende vinner i år.

 5. Til Petter,
  det var vel flere enn Hr Ådnøy som tok feil.

  Jeg regner med at du ler hele veien til banken, for å sette inn gevinsten.

  At vi får en overraskende vinner,
  sier seg selv. Nadal er ute!!

  Mitt tips var Verdasco, men nå??

  Hvem som helst.

Legg igjen en kommentar