Cover it Live fra Madrid

ATPJeg og noen andre fulgte med på Masters-turneringen fra Madrid i kveld. Du kan lese hvordan gikk for seg her.

3 kommentarer

  1. Skjønner at jeg må få ut fingern og skaffe trådløst nett i heimen….

    Stikk i strid med sendeplanen fortsatte sportN å vise tennis i går kveld. Jeg fikk med meg 2. sett av Roddick-Haas der Roddick reddet et par matchballer i tiebreaket (11-9). Visstnok spilte han et elendig 1. sett, men han dro det hele i land til slutt.

    Steve Tignor tippet i forkant av turneringen Roddick som semifinalist, hvorpå han fikk massiv tyn fra leserne: http://tennisworld.typepad.com/thewrap/2009/05/musing-on-madrid.html Roddick spiller i samme quarter som Federer og Davydenko og ingen av dem har vel akkurat imponert sålangt.

    Flere av kommentarene i Tignors blogg mener høyden (Madrid ligger iflg. Wikipedia 667m.o.h) gjør at ballen går betydelig raskere. For meg høres ikke 667m spesielt høyt ut, men kan det ha mye å si?

Legg igjen en kommentar