Gasquet tatt for doping

ATPRichard Gasquet er tatt for doping, nærmere bestemt kokain. Han påstår selvsagt at han er uskyldig. Les mer på BBC. Uansett en trist sak for Gasquet, som er et stort talent som aldri har blitt så god som alle trodde. Han vil fortsatt være en ung spiller når han vender tilbake (han er 22 nå, og kan bli utestengt i to år). Det skal noe til å reise seg etter en slik knekk.

Les også saken på Tennis-x.com. Der står det blant annet at Gasquet var på forsiden av det franske tennismagasinet da han var 9 år, og har levd med enorme forventninger siden den gang. Det unnskylder selvsagt ikke kokainen, men det er en del av bildet.

1 kommentar

  1. Dette var litt overraskende, men det er tydelig at franskmannen har blitt eksponert mye og kanskje over det som er forsvarlig. Litt «Gasquet-faktor». Synd at det antagelig har endt slik – antagelig fordi jeg fremdeles følger rettsprinsippet om at du er uskyldig til det motsatte er bevist.

    Saken er uansett trist for Gasquet og fransk tennis. Bredden er mer enn god nok til å etterfylle, men det er dårlig reklame for en tennisnasjon som Frankrike og ikke minst tennisen for øvrig. Gasquet var en severdig spiller å se på, og enhåndsbackhanden hans var særs elegant. Om han er skyldig og følgelig må straffes, håper jeg han kommer fullt tilbake etter karantenen. Dette kan ikke direkte sammenlignes med andre dopingsmidler, som er mye mer prestasjonsfremmende. På samme måte som «Myggen» ønsker jeg han velkommen tilbake når som helst om man formodentlig blir dømt og straffet. 22 år er ingen alder i moderne tennis.

Legg igjen en kommentar