Ana horribilis

wtaAna IvanovicDu husker Ana Ivanovic? Pen, brun, smilende, høy, sjarmerende – og en gang verdens beste spiller. I alle fall en av de beste. Ivanovic vant French Open i fjor, og det virker som en evighet siden.

Ivanovic er langt unna den formen nå. I dag tapte hun i tre sett mot Radwanska. Det er i seg selv ingen skandale, men det er alarmerende når Ivanovic kaster vekk en 4-0-ledelse og taper de siste seks gamene i siste sett.

Ivanovic har mange poeng å forsvare i Paris. Jeg er spent på hvordan hun takler situasjonen der. Bildet er Ivanovic som server i French Open 2006, i en kamp mot Myskina. Hun hadde litt flere kilo å dra på da.

2 kommentarer

 1. Hun har tatt av ganske mange kilo ja uten at det har hjulpet virker det som. Hun er (var) strålende på sitt beste men altfor ujevn. Det er synd hun ikke virker å være helt i balanse for tiden.

  I Paris i fjor spilte hun offensivt og bra nesten hele turneringen og hun oste av selvtillit. Nå er det rake motsetningen. Jeg tipper hun ryker relativt tidlig i denne gangen dessverre. What a difference a year makes.

 2. Skikkelig leit.
  Ved siden av å være pen….. osv, som Åsmund skriver, så er hun en av tennis sirkuset deltagere som er mest «down to earth», og hyggelig.
  Når vi er drit lei av å høre om bassenget, hvor lei tror du hun er?
  Når man har vært helt oppe i toppen, og så faller nedover.
  Da er det imponerende at hun forsatt, smiler til journalister/media/fans, mens hun skryter av motstandere.
  Tror du hun får mange spørsmål om dette?

  Håper at hun klarer å samle spillet sitt, og kommer tilbake i toppen.

  Pengene trenger hun jo ikke.

Legg igjen en kommentar