Tittel nummer tre for Azarenka

wtaDametouren skriker etter nye, stabile toppspillere. Victoria Azarenka er kanskje svaret på tourens bønner. Hun tok sin tredje tittel for året da hun slo Serena Williams i finalen i Miami. Serena var halvskadet og sikkert preget av det, men hvis du stiller, så er du frisk nok.

Jeg har ikke sett Azarenka noe særlig, bare i klipp her og der. Denne uken klatrer hun to plasser på rankingen, til åttendeplass. Ifølge biografien på WTA sine sider, blir Azarenka 20 år gammel i år. Ingen barnestjerne, med andre ord, for hun hadde ingen titler før årets sesong. Azarenka var nummer 15 ved årsslutt i 2008, og nummer 30 ved årsslutt i 2007.

Topp fem ved årsslutt i 2009? Vi sier det.

Her kommer siste game fra finalen i Miami:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oEXdvlLQkGc]

Og forresten: Andy Murrays seier i Miami var hans tredje for året, mest på herretouren til nå.

2 kommentarer

  1. Som sagt før tror jeg hun vinner sin første Grand Slam i år. Timingen er perfekt for at hun skal snike seg til topps i en av de. Liker stilen hennes, aggressiv, lite upressede, godt fotarbeid. Vært fint å følge henne og Wozniacki fra i fjor, når man så de begynte å vise seg, og at det bare har gått oppover siden.

Legg igjen en kommentar