Tittel nummer tre for Azarenka

Merk deg navnet: Victoria Azarenka.

wtaDametouren skriker etter nye, stabile toppspillere. Victoria Azarenka er kanskje svaret på tourens bønner. Hun tok sin tredje tittel for året da hun slo Serena Williams i finalen i Miami. Serena var halvskadet og sikkert preget av det, men hvis du stiller, så er du frisk nok.

Jeg har ikke sett Azarenka noe særlig, bare i klipp her og der. Denne uken klatrer hun to plasser på rankingen, til åttendeplass. Ifølge biografien på WTA sine sider, blir Azarenka 20 år gammel i år. Ingen barnestjerne, med andre ord, for hun hadde ingen titler før årets sesong. Azarenka var nummer 15 ved årsslutt i 2008, og nummer 30 ved årsslutt i 2007.

Topp fem ved årsslutt i 2009? Vi sier det.

Her kommer siste game fra finalen i Miami:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oEXdvlLQkGc]

Og forresten: Andy Murrays seier i Miami var hans tredje for året, mest på herretouren til nå.

2 kommentarer til «Tittel nummer tre for Azarenka»

  1. S Williams taper første runde i Marbella mot Zakopalova(!) i tre sett. Tydelig i finalen at hun var skadet. Burde nok ikke spilt i Marbella heller.

  2. Som sagt før tror jeg hun vinner sin første Grand Slam i år. Timingen er perfekt for at hun skal snike seg til topps i en av de. Liker stilen hennes, aggressiv, lite upressede, godt fotarbeid. Vært fint å følge henne og Wozniacki fra i fjor, når man så de begynte å vise seg, og at det bare har gått oppover siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.