McEnroe-bøker til nedsatt Mammut-pris

ATPSom tidligere nevnt er John McEnroe-biografien Å være John McEnroe blant titlene på årets Mammut-salg i bokhandlene. Noen av dere har fortalt om problemer med å finne den. Jeg var innom Norli i Stavanger i dag, og der hadde de to.

De koster 51 kroner per stk. Hvis noen vil ha dem, kan jeg kjøpe neste gang jeg er i byen. Meld dere i kommentarfeltet.

1 kommentar

  1. Takk for tilbudet. Jeg tenkte det skulle være lett match å finne den på bokbordet i starten på mammutsalget da jeg ikke fryktet alt for stor konkurranse, men så viste det seg at ingen av bokhandlerne i min by (samt nabo by) hadde tatt den inn for salg. Men det ordnet seg greit. Jeg fikk den bestilt og hadde den i hende innen en uke.

    At det er mye overtro i tennis kunne jeg tenke meg, men at selveste sindigheten sjøl – Bjørn Borg – var såpass bundet av overtroens makt, viste jeg ikke. I boka står det at foreldrene bare fikk være til stede i Wimbledon annet hvert år – det året det var jevne årstall, siden han hadde tapt i 75 og vunnet i 76. Han hadde også et hemmelig tegn med fingeren til sin daværende tilkommende Simionescu. En skjærende bevegelse med fingeren på høyde med lommen, betydde at han ville hun skulle gå – fordi han følte hun distraherte ham. Jeg som trodde Borg ikke kunne la seg distrahere 🙂

Legg igjen en kommentar