Denne gangen var Monaco ulykke for Murray

ATPAndy Murray var god i Monaco. Mot Monaco ble det tap.

I Masters-turneringen i Monaco nylig, kom Murray til semifinalen, hvor han gjorde en hederlig innsats mot Rafael Nadal. I dag tapte han andrerundekampen 6-1, 3-6, 5-7 mot Juan Monaco, en argentiner som er best på grus. Det er lenge til French Open, så Murray har god tid på seg. Davydenko gjorde også en fin figur i Monaco, men tapte i strake sett for Jurgen Melzer, også det i andre runde. Litt overraskende at David Ferrer tapte mot Mathieu. Samtidig spilte jo Ferrer finale i Barcelona sist helg, og var kanskje preget av det.

Nadal er som kjent Gud, og ga bare bort fem game mot Seppi. Federer slo Karlovic 6-4, 6-4.

Og gøy å se at Gasquet slo ut Tsonga, selv om Tsonga nok er bedre på raske dekker.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar