Liten, men velsmakende meny

Davis CupFebruar i tennisverdenen er som å gå på kinarestaurant: Mye å velge mellom, uten de eksklusive topprettene som gir Michelin-stjerner i boka. Mars er som en fin restaurant med en liten, men ekstremt god meny: Første runde av Davis Cup for menn, så Masters-turneringene i Indian Wells og Miami.

Davis Cup spilles denne helga. Som du sikkert har fått med deg, har Federer meldt forfall til kampen mot USA. Dessuten har Nalbandian nylig trukket seg fra Argentina hjemmekamp mot Nederland.

Argentina har likevel et så jevnt lag at Nederland på grus i Argentina ikke blir noen match. Leser på DC sine hjemmesider at Argentina vurderer å innkalle J.M. Del Potro, «after originally been left out of the team by mutual consent». Hm, jeg kan ikke huske å ha lest noe om dette før, noen som kan kaste lys over den saken?

Svenskene får også en skrape av det internasjonale tennisforbundet. DC-kampen mot Israel har svenskene som kjent bestemt at skal spilles for tomme tribuner, pga sikkerhetsforhold. ITF om saken:

“The security plan already submitted by the Malmo police and the efforts of the two tennis associations would be enough to allow the tie to take place under normal circumstances. Therefore we do not agree with the decision by the Malmo authorities to exclude the public, and even at this late date, maintain our request that the decision not to allow spectators be reconsidered.»

I klarere ordelag: Pyse-svensker.

Legg igjen en kommentar