Grautete bilder fra Indian Wells

wtaTV-sendingene fra Indian Wells er noe av det dårligste jeg har sett. I alle fall på mitt fjernsyn. Jeg er ganske sikker på at det i utgangspunktet er et 4:3-bilde, som blir strukket på min 16:9-skjerm. Lille Gisela Dulko har skuldre som Ben Johnson. Og bildene er i overkant uskarpe. Sengetid nå.

14 kommentarer

 1. Det virker forøvrig dessverre som Viasat har flyttet tennisen over på betalingskanalen Viasat Sport. Tidligere gikk det mye bra tennis på gratiskanalen sportN, men dette er det nok slutt på nå.

  Jeg var på fotballpub i helgen og bartenderen ble rimelig sjokkert når jeg spurte om han ikke kunne vise litt tennis. Så mens alle andre så på fotball så jeg Richard Gaaquet spille i Indian Wells.

  Heldigvis har vel fortsatt Eurosport endel tennis på programmet.

 2. Off topic. Flere enn meg som tror Verdasco kanskje blir den tøffeste konkurrenten til Nadal i French Open? Jeg vedder sjelden eller aldri men kanskje jeg skulle sette noen kroner på Verdasco triumf i Paris.

  Ser han vant relativt lett mot nettopp Gasquet i går.

   1. Han hadde en ganske svak vår-sesong i fjor, og kan dermed rykke ytterligere opp på rankingen. Men grussesongen var ikke så dårlig. Begge titlene hans er på grus, så man kan vel si at han er en brukbar grusspiller også. Hans beste dekke er kanskje likevel hadcourt.

   2. Han har jo ikke det, nei. Verdasco slo riktignok Ferrer i FO-07 og i Hamburg i fjor, men den fyren er jo høyst variabel. Ellers har han jo ingen riktig store skalper i beltet på grus – i store turneringer. Hvis man ser bort i fra Djokovic i Hamburg-06, men da var Djokovic nr.71 i verden. Roddick har han jo slått, men på grus er jo ikke det all verden. I Monte Carlo har Verdasco aldri vært videre fra 1.runde….

    Men likevel tror jeg han kan gjøre det skarpt i FO.

 3. Meget mulig at Verdasco kan gi Nadal kamp også på grus. Jeg har ikke sett ham spille siden AO, men så vidt jeg har skjønt er det mye selvtillit det kommer an på for hans del.

  Jeg har tidligere ment at Monfils er den som vil gi Nadal tøffest motstand i FO. Federer måtte slite for å slå ham der i fjor, og måten Monfils slo Nadal på i Doha (på HC riktignok) var absolutt imponerende. Tapet mot Isner i Indian Wells var riktignok lavmål, men foreløpig holder jeg en knapp på Monfils som hovedutfordrer.

  Hva Robredo kan utrette er også ganske åpent. Han er ikke akkurat en av mine favorittspillere, men han har to turneringsseire på grus hittil i år, slo Cilic i strake sett på HC i går og slo Tsonga lett i UO i fjor. Veldig sterkt med tanke på at han er klart best på grus.

  1. De gangene jeg har sett Monfils spille, synes jeg han har avgitt for mye rom. Han står for langt bak i banen og må løpe mye, ganske lav enøk-faktor. Det er et åpent spørrsmål hvordan han skal holde fem sett på grus, jeg klarer ikke å se for meg at han skal slå de beste i fem sett. Hvis han skal slå Federer eller Nadal, må han gjøre det i tre, maksimalt fire gnistrende sett.

 4. Så nettopp Verdasco mot Gaquet i opptak. Mye flott tennis og Verdasco har tydeligvis beholdt formen fra Australia. Men mulig han er best på hardcourt nå ja.

  Ellers kikket jeg litt på Gonzalez mot Blake. Jeg har veldig sansen for den friske stilen til chileneren, og for en forehand!

 5. Nadal er bare helt rå! Reddet 5 matchpoints mot Nalbandian før han snudde og vant. Nalbandian kan være frustrerende å se på, men på hardcourt over tre sett kan han banke hvem som helst. Det hjelper dog ikke når Nadal grynter på nesen og ganske enkelt nekter å tape.

 6. Dette året var jeg temmelig sikker på at Roddick skulle falle langt ned på rankingen og ikke være en «contender» mer.

  Han skal ha skryt for at han har forbedret spillet sitt og er nå en trussel igjen.

Legg igjen en kommentar