Belgier nummer én vender tilbake

wtaHun heter Kim Clijsters, og ber om wild card til US Open i høst, en turnering hun vant i 2005. Clijsters brukte de siste årene av sin første karriere på WTA-touren til å klage over hvor slitsomt det var å være multimillionær som drar verden rundt og spiller tennis. Nå har hun vel funnet ut at det er kjedelig å ha en evig mammapermisjon. Men, hei: Jeg legger alle spydigheter bak meg og ønsker Clijsters hjertelig velkommen tilbake til en tour som sårt trenger profiler.

Belgier nummer to heter Justine Henin, og la overraskende opp i fjor vår. Jeg er villig til å vedde mye penger på at hun også kommer tilbake. Om så bare for å slå Clijsters i alle de viktige kampene nok en gang.

Hvem vil du helst se på WTA-touren igjen? Gå til forumet.

Legg igjen en kommentar