Pause

ATPTennissesongen er merkelig. Den pangåpner med Australian Open, men så skjer det ikke så mye spennende før mars. Spillerne spiller over hele verden i  februar, uten at så mange bryr seg om hvem som vinner i Zagreb, Vina del Mar eller Costa do Sauipe. Jeg kommer til å blogge litt mindre de neste dagene, men det er uansett kjekt at debatten begynner å bli såpass bra her. Og den kan jo fortsette selv om jeg tøyer ut fingrene i noen dager.

6 kommentarer

 1. Hvis det ikke er så mye annet å skrive om, hva med å gjøre en sak om hvilke muligheter man har til å spille tennis her i Stavangerområdet? Klubber, priser, privateide og kommunale baner osv.

 2. Enig i at det er kjedelig med disse pausene, men jeg unner dem virkelig det! Tennissesongen er lang og brutal. Denne uken er jo ekstremt kjedelig da, men det er festligere med Rotterdam, Marseille og spesielt Dubai. Der er det mange profiler som spiller. Og så er det jo Davis Cup snart.

 3. tja, vil jo si at vina del mar og grusturneringene i sør-amerika nå er noen av de med høyest nivå i år på grus, utenom french og noen andre etc

  at indoor carpet i Zagreb ikke rocker er greit nok:-) Erling Tveit tapte i kvalen i polen mot gode gamle Bohdan Ulirach.

  men er vel lugnt nå en tid fremover

 4. Vina del Mar? Ikke mye av interesse der, spør du meg. Gonzalez er vel den eneste jeg ville betalt penger for å se spille i den turneringen. Vil si at Zagreb er atskillig mer spennende. Gulbis og Cilic er spennende spillere som vi vil få høre mye av i tiden som kommer.

  Huff ja, norsk tennis. Man må jo nesten bare le av tilstanden i norsk tennis. Men det er jo gøy med Ulrikke Eikeri da, som gjør det bra som junior på kvinnesiden. Kanskje hun er å regne med som senior om et par-tre år til, skjønt sånt aldri er godt å vite. Men hun er jo tross alt inne blant de 40 beste juniorene nå – det er veldig bra.

 5. ikke noe spes å skryte av i norsk tennis-internasjonalt nei. har alikevel litt trua på Erling Tveit… bare han er ferdig med college, holder seg skadefri og får litt flyt tror jeg han har et potensiale topp 2-400. holdt jo verdasco til 5-7 2-6 i båstad ifjor. men selvtillit betyr så mye når man surrer rundt på egenhånd i verden og skal kapre poeng- trenger noen seire på rappen.

Legg igjen en kommentar