Overraskende lørdag

ATPRafael Nadal møter Andy Murray i finalen i Rotterdam, og de er selvsagt seedet en og to i den turneringen. Nadal har brukt mest krefter til nå, og Murray er god innendørs. Jeg tror skotten tar dette. Ut fra innledningskampene virker det som Nadal har kommet seg til finalen mest på viljestyrke.

I San Jose ble både Roddick og Blake slått ut i semfinalene, og finalen går mellom Stepanek og Fish. En nedtur for arrangøren. Jeg holder en knapp på Stepanek, selv om Fish på sitt beste kan glimte til.

Grusmauren Tommy Robredo vant denne ukens turnering i Brasil, og tok med det sin åttende seier i karrieren.

wtaJeg fikk sett noen game i det tredje settet av Jankovic-Mauresmo i går. De spilte semifinale i innendørsturneringen i Paris, og Mauresmo vant 6-2, 0-6, 6-1. Jankovic hadde breaksjanser på 1-1 i tredje sett, men Mauresmo avverget dem.

Jankovic var tydelig frustrert med linjedømmingen på dette tidspunktet av kampen, og Mauresmo brøt serven hennes godt hjulpet av en svaksynt linjedommer. Jeg så ikke resten av den kampen. En opptur for Mauresmo, som møter Dementieva i finalen, fordi Serena Williams trakk seg fra den semfinalen med kneskade.

I Thailand skal Vera Zvonareva møte Sania Mirza i finalen. Jeg spår en enkel seier for Zvonareva, som er god til å sanke små titler.

2 kommentarer

  1. Takk for oppdateringer! Tennisen ruller over hele verden selv om man nesten ikke skulle tro det etter en Grand Slam. Lite dekning og tekke, men kamper som Murray mot Nadal og Mauresmo mot Dementieva er noe av det beste innenfor hver sin klasse. Nadal tapte, som tipset av artikkelforfatter, mot Murray med sågar 0-6 i siste. Det underbygger påstaden om at Nadal hadde brukt mye krefter og fikk en reaksjon etter blant annet den intense Austrailia Open-seieren får ikke mer enn om lag to uker siden.

    Jeg fikk selv sett litt av Mauresmo i WTA-turneringer i Paris, fortrinnsvis Jankovic-matchen, og da virket hun solid. Fikk også sett noen baller i finalen, som hun til slutt vant over tre sett, og det bekreftet inntrykket mitt om at enhåndsbackhanden hennes virket mer solid enn på lenge og hun ikke var fullt så stasjonær i spillet som kun kan bli. Dementieva klarte heller ikke denne gangen å være best når det gjelder.

    Ellers tok også Robredo seier i double, etter å ha vunnet to sett null sammen med landsmann Granollers over Monaco og Arnold.

    Ser fram til turneringen i Marseille. Den begynner i morgen. Øverst på plakaten, om man kan si det på den måten, står de tre franske musketerer Tsonga, Monfils og Simon.

  2. Fikk sett siste sett par games av annet sett og hele tredje sett i Nadal – Murray. Nadal tok andre sett på ren viljestyrke og elendig serving av Murray, men var så hemmet av kroppen i tredje sett at han helt sikkert kunne trukket seg uten at noen ville hevet et øyebryn. Men han viser i det minste sportsmanship, i motsetning til en viss annen topp fire spiller som helt sikkert ville trukket seg med en gang han hadde øynet muligheten til å ryke på en 0-6 skrell.

Legg igjen en kommentar