Nytt debattforum

Denne bloggen skrives i WordPress, og det er et glimrende verktøy. Men det finnes, så langt jeg har funnet ut, ikke noe godt debattsystem i WordPress. Du kan kommentere artiklene, men det blir vanskelig å holde oversikten over debatten når kommentarene sprer seg på så mange ulike artikler. Noen av dere har etterspurt et forum, og det kommer nå.

Jeg har opprettet et debattforum på http://tennisbloggen.proboards.com/. Det «snakker» ikke med WordPress, men er et frittstående forum. Det betyr at du må registrere deg med konto der for å bruke boardet, men det trenger du bare gjøre en gang. Jeg ser for meg at forumet og denne bloggen kommer til å leve fint side om side. Noen debatter vil oppstå under artiklene på denne bloggen (som i dag), andre blir født på debattsentralen.

3 kommentarer

  1. Strålende! Ser også at forum har kommet opp i toppmenyen. Det er bra. Da blir det mer synlig for alle. Forresten: Kjørereglene som er skrevet er utrolig bra – virkelig et serveess.

Legg igjen en kommentar