Husker du Mariano Puerta?

Argentineren var motstander da Rafael Nadal vant sin første tittel i French Open, i 2005. Han ble tatt i doping samme høst. Ifølge Livescore.com spiller han i turneringen i Brasil i neste, hvor han prøver å kvalifisere seg. Det blir hans første kamp for året.

3 kommentarer

  1. Dette var nytt for meg – og ikke minst interessant. Jeg hadde veldig sansen for Puerta mens han spilte og ikke minst i finalen mot Nadal, der han spilte outstanding – kanskje nettopp på grunn av dopingen han ble utestengt for. Det er godt å se han tilbake med en ny start. Han er en uortodoks og spennede spiller. Det blir spennede å se hva framtiden bringer for ham.

  2. Han burde kanskje ikke få spille turneringer igjen, men spennende blir det jo. Husker Canas’ comeback etter doping, han slo Federer to ganger i glansperioden hans. Noe liknende får vi ikke se av Puerta siden han bare er en middels spiller på Challanger-nivå 1 og 1/2 år etter hans comeback.

Legg igjen en kommentar