Going loco

venus_williams
Venus Williams, French Open 2001

wtaVenus Williams har nettopp vunnet sin tittel nummer 4o i Dubai. Tar hun en pause? Neida, hun drar rett til Acapulco i Mexico for å spille grusturnering! Og der er det helt supert, ifølge en ekstremt åpen og ærlig Venus (ja, jeg er ironisk):

Just today we were sitting thinking that is great to be here. I really enjoy Mexico. I have not even played yet, but it’s great.

Jeg lurer på hvor mye Venus får for å spille i Mexico. Det er nok en god del. Dette er et morsomt sitat:

I know I’m the big favorite but I don’t feel the pressure. I know I have to go out and do it well, for me, but also for the fans.

Og for turneringsledelsen, kunne hun lagt til. Venus Williams vil aldri være noen big favorite på grus, sånn jeg ser det, men det er fint at selvtilliten er på plass. Bare sju av hennes 40 titler er på grus, den siste for nesten fire år siden.

Legg igjen en kommentar