Diskusjonsforum snart på beina!

Jeg holder på å stable på beina en debattsentral for denne bloggen, siden det er etterspurt. Siden jeg er demokratisk anlagt og lider av sterk beslutningsvegring,  trenger jeg innspill: Hva vil dere ha, en stor samlesekk for alle debatter? Eller flere kategorier (dametennis, herretennis, en for hver Grand Slam-turnering osv)? Jeg går for førstnevnte, men vil gjerne høre hva dere synes.

Kommenter under her, så ser jeg hvordan stemningen er.

6 kommentarer

 1. Erfaringsmessig vil jeg sterkt anbefale å starte med bare en samleside for alle debatter. Få ting er så livløst som å komme inn på diskusjonsforum med en haug av kategorier og null aktivitet.

  Start heller med en kategori for alt og utvid dersom det skulle bli behov. Det viktigste i starten er å skaffe nok aktivitet til at det er moro å komme inn på siden, sånn sett er det som en blogg.

 2. Gode nyheter. Slutter meg forøvrig helt og fullt til sisteinnlegget – en samleside holder i massevis.

  Når det gjelder artiklene som blir skrevet her inne, så legges de fortløpende til som en ny tråd på forumet?

  1. Jeg tror ikke det er noe poeng i å legge artiklene herfra som nye tråder til forumet. Det kan fort føre til mange tråder uten innlegg, og det trekker ned kvaliteten. Jeg ser for meg at forumet mer lever sitt eget liv, et møtested hvor folk kan diskutere ting innen tennis som ikke nødvendigvis tar utgangspunkt i en av mine artikler.

 3. Herlig! Flott initiativ og noe som vil heve siden ytterligere! De mest interresante forumene har ofte bare én eller to seksjoner og så tråder om alle tenkelig og utenkelig ting. Føler det er det beste for et levende forum og en god debatt. Masse seksjoner, som for eksempel på tennisen.no, blir veldig fort strømlinjeformet og uengasjerende. Det er etter min mening sjarmerende med en eller to seksjoner for alt – kanskje spesielt for et forum på denne størrelsen.

  Jeg er for at det kan være en viss inndeling, men ikke veldig mange. Hva akkurat inndelingene eventuelt skal hete, tror jeg ikke jeg er den beste til å svare på, men det har sikkert noen flere tanker om 🙂 Imens hyller jeg arbeidet som gjøres med forum. (En annen fordel er at det blir lettere å søke i debatter og innlegg).

 4. Veldig enig det som er blitt sagt. Seksjoner er unødvendig foreløpig. Artiklene kan gjerne være egne tråder, men de kan jevnstilles med alle andre tråder som blir lagd, synes jeg.

 5. Har tro på at dette kan bli et møtested for tennisinteresserte i Norge, for ikke å si i Norden. Selv om det er begredelig å se hvor ”smal” tennisen er her hjemme, så har jeg absolutt tro på et slikt forum, spesielt på dette nettstedet. Ser dog at forumsaktiviteten rundt tennis er temmelig slapp i Norden, sågar i Nordens største tennisnasjon. Men jeg holder tommelen opp for denne siden. Lykke til – bra tiltak. Ellers er jeg enig i at forumet i starten ikke bør deles opp for mye. Behovet for slikt melder seg naturlig etter hvert som forumet skrider frem, og man ser da mer hva som blir rette fordelinger.

Legg igjen en kommentar