Nadal tapte mot Monfils

ATPDette hadde jeg ikke spådd: Monfils slo Nadal i kvartfinalen i Doha. Dermed blir det Roddick-Monfils og Federer-Murray i semifinalene – sistnevnte en moralsk finale. Jeg har ikke sett et sekund levende tennis fra årets sesong, og kan ikke uttale meg om hvordan spillerne virker nå. Men Federer vil utvilsomt gjøre alt for å sette seg i respekt mot Murray i semifinalen.

Jeg tror Roddick tar seg av Monfils.

7 kommentarer

 1. Monfils var imponerende i dag. Backhanden hans har blitt betydelig bedre siden sist jeg så ham (SF mot Federer i FO i fjor), han posisjonerer seg raskt og slo mange backhandvinnere mot Nadals forehand. I tillegg har han jo en langt bedre serve enn Nadal, og bortsett fra helt i starten av kampen synes jeg Nadal virkelig måtte slite for å holde serve mens Monfils lett holdt sine egne servegame.
  Fortsetter han slik så slår han Roddick.

  Forøvrig er det interessant at tenniskommentatorene stadig ramser opp spillere som snart vil være i topp ti (Monfils, Cilic, Søderling, Gulbis etc.), men de nevner aldri hvem av dagens topp ti spillere som vil «rykke ned» …

 2. Jeg tror kanskje Blake, Simon, Roddick og faktisk Davydenko kanskje skal få det vanskelig med å holde seg innenfor topp 10.

  Tsonga, Monflis og Gulbis blir nok svært farlige i år.

 3. Jeg er enig med deg, men er redd for at jeg bedriver litt ønsketenking. De tre nevnte er jo langt artigere å se spille enn f.eks Blake og Roddick.

  Nå fikk Åsmund rett da Roddick slo Monfils i Doha. Roddick så langt freshere ut enn franskmannen i 3dje sett da Monfils servet godt under 50% førsteserver mot 80% i andre sett. Det var nok avgjørende for at det gikk som det gikk.

Legg igjen en kommentar