Murray kan bli årets Djokovic

ATPAndy Murray slo Rafael Nadal 6-4, 5-7, 6-3 i finalen i Abu Dhabi lørdag, etter at han slo Federer i semifinalen fredag. Murray kan fort kopiere Novak Djokovics opplegg fra i fjor: Han tapte finalen i US Open 2007, og vant Australian Open i januar 2008. Les dette finfine og erkebritiske referatet fra finalen.

Jeg blir overrasket om noen andre enn firkløveret Nadal-Federer-Djokovic-Murray vinner en Grand Slam-turnering i år. Jeg er spent på hvordan Murray klarer seg på grusen i år. Han har et spill som bør funke der også, men har en svak historie å vise til der.

Turneringen i De forente arabiske emirater var ikke del av ATP-kalenderen, så kampene betyr ingenting for rankingen. Murray får sjansen til å slå Federer og Nadal en gang til, når de tre deltar i Doha-turneringen neste uke. Murray er i Federers halvdel av trekningen.

3 kommentarer til “Murray kan bli årets Djokovic

 1. Kjetil

  Hvis en utenfor «de fire store» skal vinne en grand slam har jeg mest tro på Nalbandian. Hvis han har trent hardt i vinter tror jeg han blir farlig allerede i Australia.

  Svar
  1. Åsmund

   Kanskje det. Men Nalbandian er helt uforutsigbar og jeg tror ikke han er kald nok i toppen til å gå helt til topps i en av de store turneringene.

   Svar
 2. Kjetil

  Ja Nalbandian har spillet til å kunne klare det, men spørsmålet er vel om fysikken og psyken holder i to lange uker. Trolig ikke, men hvis han bare blir litt mer stabil vil han kunne nærme seg en finale.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *