Murray kan bli årets Djokovic

ATPAndy Murray slo Rafael Nadal 6-4, 5-7, 6-3 i finalen i Abu Dhabi lørdag, etter at han slo Federer i semifinalen fredag. Murray kan fort kopiere Novak Djokovics opplegg fra i fjor: Han tapte finalen i US Open 2007, og vant Australian Open i januar 2008. Les dette finfine og erkebritiske referatet fra finalen.

Jeg blir overrasket om noen andre enn firkløveret Nadal-Federer-Djokovic-Murray vinner en Grand Slam-turnering i år. Jeg er spent på hvordan Murray klarer seg på grusen i år. Han har et spill som bør funke der også, men har en svak historie å vise til der.

Turneringen i De forente arabiske emirater var ikke del av ATP-kalenderen, så kampene betyr ingenting for rankingen. Murray får sjansen til å slå Federer og Nadal en gang til, når de tre deltar i Doha-turneringen neste uke. Murray er i Federers halvdel av trekningen.

3 kommentarer

  1. Hvis en utenfor «de fire store» skal vinne en grand slam har jeg mest tro på Nalbandian. Hvis han har trent hardt i vinter tror jeg han blir farlig allerede i Australia.

  2. Ja Nalbandian har spillet til å kunne klare det, men spørsmålet er vel om fysikken og psyken holder i to lange uker. Trolig ikke, men hvis han bare blir litt mer stabil vil han kunne nærme seg en finale.

Legg igjen en kommentar